OM METEMAGASIN

Logga metemagasin

Metemagasin är tidningen för dig som har en passion för allt som går att greppa inom metets värld. Vi vill fylla ut det tomrum som varit i svensk media inom just den här kategorin. I en allt mer mediainriktad värld har metet halkat efter och gömts bakom de nyaste trendernas lyse, men de senaste åren har man kunnat märka en stor framfart av metets utövare och den stora skara som sysslar med någon form av fisketekniken.

Vi bakom magasinet kände att det var dags för något nytt  som kunde knyta ihop och samla alla er som hyser detta intresse. Vi vill tillsammans med er belysa allt från den personliga delen i fisket  till det större perspektivet. På detta sätt ge tillbaka allt som är av intresse i vårat avlånga land, även utanför dess gränser.
Vi är en blandad grupp medarbetare som ligger bakom initiativet. Det är både ungdomlig iver blandat med mer rutinerade och välkända ansikten. Alla har vi en sak gemensamt:  Den stora passionen för det vi håller varmast om våra hjärtan – Metet och allt som hör dess värld till!

 

 

google5ffbbb369c2c1189.html